Møblerede lejligheder tæt på

Udenrigsministeriet i København

Se alle lejligheder

LEJLIGHEDER TÆT PÅ UDENRIGSMINISTERIET I KØBENHAVN

Danmarks udenrigsministerium ligger på Asiatisk Plads 2 på Christianshavn med udsigt over Inderhavnen. Hvis du skal leje en lejlighed tæt på udenrigsministeriet har Lejlighed i København et stort udvalg. Se listen af lejligheder tæt på Udenrigsministeriet på Christianshavn, Islands Brygge og i Indre by nedenfor.

Ministeriet huser 5 ministerområder: Udenrigsministeren, Handels- og investeringsministeren, Europaministeren, Ministeren for nordisk samarbejde og Udviklingsministeren. De arbejder for at fremme Danmarks interesser og værdier i udlandet blandt andet via handelspolitik, udviklingsbistand, erhvervsstøtte og rådgivning.

Udenrigsministeriet ligger centralt i forhold til andre relevante institutioner såsom de andre ministerier, som ligger på den anden side af inderhavnen, tæt på Christiansborg, Institut for Internationale Studier (DIIS) og Institut for Menneskerettigheder (IMR).

LEJLIGHEDER TÆT PÅ UDENRIGSMINISTERIET

Vi kender København - Kom og mød os

PERSONLIG SERVICE OG HØJ KVALITET ER I CENTRUM

PERSONLIG SERVICE OG HØJ KVALITET ER I CENTRUM

Vi har mange års erfaring med udlejning af lejligheder i København. Lejligheder af høj kvalitet til både private og virksomheder


HER FINDER DU OS I KØBENHAVN. VI KAN KONTAKTES 24/7

HER FINDER DU OS I KØBENHAVN. VI KAN KONTAKTES 24/7

Fra vores centralt placerede kontor servicerer vi både ejere, lejere og virksomheder 24/7. Kom og besøg os