Møblerede lejligheder og hotellejligheder i København

Om Os


LEJLIGHEDER & HOTELLEJLIGHEDER I KØBENHAVN TIL TURISTER OG VIRKSOMHEDER

Jan Hartmann Dinesen

Jan Hartmann Dinesen

Velkommen til lejlighedikøbenhavn.dk, en danskejet hjemmeside tilhørende ApartmentinCopenhagen Aps med hjemsted i København.

Udlejning af møblerede lejligheder.
Vores mission er at udleje fuldt møblerede lejligheder og hotellejligheder med de bedste beliggenheder i København til turister, forretningsrejsende, virksomheder og deres medarbejdere.

Læs mere om mulighederne for udlejning af din lejlighed her

Højt Serviceniveau
Udover udlejning af lejligheder sørger vi også for at give lejerne en personlig velkomst og introduktion til lejligheden. Med hjælp fra servicefirmaet Apartmentkeeper tilbyder vi endvidere rengøring samt levering af linned og håndklæder til lejerne så opholdet bliver så behageligt som muligt. Servicefirmaet Apartmentkeeper yder miljøvenlig rengøring i Private hjem.

Centralt Belligende Kvalitetslejligheder
Velvidende at mange der besøger København ønsker at bo som de ”lokale”, inspicerer og udvælger vi med omhu alle lejligheder og hotellejligheder som bliver stillet til rådighed for vores lejere. Kun ved at gøre dette kan vi tilbyde den forventningsfulde gæst et kvalitetsophold. Vores et og alt, er at yde den samme service, kvalitet og tryghed til både lejere såvel som ejere af de lejligheder der er at finde på vores hjemmeside.

Folkene Bag LejlighediKøbenhavn
Lederteamet bag lejlighedikøbenhavn.dk er Jan Hartmann Dinesen og John Hansen. Jan er 45 år og har en årelang erfaring med netop kundeservice og ejerkontakt. Jan taler engelsk og alle de skandinaviske sprog. John Hansen er 60 år og har mere end 15 års erfaring med udvikling og drift af international udlejningsvirksomhed. John taler fransk, engelsk og alle skandinaviske sprog.

Velkommen til os.
Og frem for alt velkommen til København.

Jan & John

ApartmentinCopenhagen Aps