Møblerede lejligheder tæt på

Østerbro

Se alle lejligheder

LEJLIGHEDER PÅ ØSTERBRO

Østerbro ligger i den nordøstlige del af København. Det er et eksklusivt og roligt område. Den Lille Havfrue på Langelinie er bydelens største seværdighed, og ses årligt af mange turister. Bydelen er også hjemsted for mange ambassader, såsom den amerikanske, Indiske og britiske . Området er kendt for sine gode shopping-gader Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgade, hvor der ligger mange hyggelige caféer og unikke designerbutikker.

Om sommeren er der masser af liv ved Svanemøllen strandpark. Hvis du skal slappe af, kan du nyde en øl på Café Bopa sammen med de lokale, eller lægge et smut forbi Ryesgade, hvor det vrimler med cafeer og yoga studier. Fælledparken, Københavns grønne oase, er også et populært mødested og samlingspunkt for folkefester såsom pinsekarnevallet. Ved siden af Fælledparken ligger Parken, Københavns stadion. Her kan du se en fodboldkamp med det lokale hold, FCK eller se koncerter med internationale kunstnere.

Se vores lejligheder på Østerbro under kortet.

LEJLIGHEDER PÅ ØSTERBRO

Vi kender København - Kom og mød os

PERSONLIG SERVICE OG HØJ KVALITET ER I CENTRUM

PERSONLIG SERVICE OG HØJ KVALITET ER I CENTRUM

Vi har mange års erfaring med udlejning af lejligheder i København. Lejligheder af høj kvalitet til både private og virksomheder


HER FINDER DU OS I KØBENHAVN. VI KAN KONTAKTES 24/7

HER FINDER DU OS I KØBENHAVN. VI KAN KONTAKTES 24/7

Fra vores centralt placerede kontor servicerer vi både ejere, lejere og virksomheder 24/7. Kom og besøg os