Møblerede lejligheder og hotellejligheder
til virksomheder

Vi servicerer danske og udenlandske erhvervsvirksomheder samt danske forsikringsselskaber i forbindelse med udlejning af møblerede lejligheder i København. Vi er virksomhedens garanti for levering af gode, velplacerede kvalitetslejligheder med de nødvendige faciliteter. Vores 24/7 service skaber tryghed i forbindelse med medarbejderens ophold. Kontakt os for yderligere information - vi skræddersyr en løsning for dig og din virksomhed.

business_photo2_name

business_photo2_name

Jan Hartmann Dinesen

Friske anmeldelser
fra vores lejere

Helene, Det Kongelige Teater

Vi er meget glade for vores samarbejde med AiC. Det fungerer rigtig godt når vore kunstnere ankommer til København og bliver mødt af AiC's personale, som anviser og gennemgår lejlighederne. Det giver ro, og vi ved vi kan altid kontakte AiC, til løsning af uforudsete problemer der måtte opstå i de lejligheder vi lejer.

København, Maj 2015

Ivar Munk, Danmarks Radio

Vi får meget tilfredse tilbagemeldinger fra de personer, som har været i Jeres lejligheder.

København, December 2015

Tania Corbay, GMS

AiC always takes care to define the need for housing and budget constraints to select the best choice of final apartment assigned to the employee. I highly recommend this agency to my HR colleagues who manage daily international professional mobility of employees in missions abroad.

April, 2016

Arbejde eller ferie- vi dækker det hele

Kvalitet, service og tryghed er de værdier vi arbejder efter.

Arbejde eller ferie- vi dækker det hele